Over Genie Techni Engineering BV


Genie Techni Engineering is een onafhankelijk installatietechnisch adviesbureau, dat zich bezig houdt met energielabeling, energieadvies en bouwfysica.
Daarnaast hebben wij een aparte afdeling die zich bezighoudt met legionellapreventie, Genie Legionella Beheer.Missie en Visie


Wij streven naar een betere wereld, waarin we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.
Om daar een steentje aan bij te dragen, bieden wij hoogwaardige en duurzame oplossingen aan, die passen binnen gestelde economische randvoorwaarden.
Uitgangspunten hierbij zijn innovatie, onafhankelijkheid, transparantie, flexibiliteit en een duurzame relatie met onze opdrachtgevers.

No-nonsense en waarmaken wat we beloven. Dat is wie wij zijn en wat we doen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom zijn wij al sinds 2008 partner van MVO Nederland.
Dit houdt in dat we niet alleen naar winst streven, maar daarbij ook rekening houden met het effect hiervan op mens en milieu.


Ons MVO beleid is opgenomen in onze bedrijfsvoering door onder andere:
En ten slotte is ons eigen kantoorpand, dankzij optimale isolatie, een energiezuinige warmtepomp en een dak vol PV panelen, nagenoeg energieneutraal.


KwaliteitskeurmerkenHet kwaliteitsmanagementsysteem van Genie Techni Engineering is door KIWA ISO 9001:2015 gecertificeerd. Een garantie voor de hoogste kwaliteit in dienstverlening. Daarnaast zijn wij BRL6010 en BRL9500 gecertificeerd.

Alle kwaliteitscertificaten worden jaarlijks door KIWA getoetst, zodat onze klanten verzekerd kunnen blijven van kwalitatieve dienstverlening.

Genie Techni Engineering BV
Bouwfysica en energieadvies Genie Techni Engineering

  • Bedrijfsweg 16  1613 DX  Grootebroek  
  • 0228-322070
BRL6010   BRL6010   BRL6010   ISO9001 MVO partner