Diensten

Installatietechniek

Binnen de installatietechniek kunnen wij u van dienst zijn met het ontwikkelen, ontwerpen, berekenen en tekenen van alle voorkomende gebouwgebonden installaties, het schrijven van een werkomschrijving of (Stabu) bestek, het maken van directieramingen en het aanbesteden van projecten, het voeren van projectleiding en de controle van de stukken van de installateurs en de werkzaamheden op de bouwplaats.
Ook een op zichzelf staande transmissie- koellast-, ventilatie- of temperatuuroverschrijdingsberekening valt binnen de mogelijkheden.
Van een enkele berekening van één woonhuis tot de volledige installatie engineering en begeleiding van een complex kantoorpand of appartementencomplex, nieuwbouw of renovatie: Genie techni engineering BV behandelt alle klussen met dezelfde professionele en enthousiaste inzet.

Doordat personeel constant wordt geschoold, kan worden gewerkt naar de laatste technische inzichten en kunnen wij optimaal adviseren over alle voorkomende gebouwgebonden installaties.
Bij elk project wordt gestreefd naar de meest duurzame oplossing binnen de kaders van het budget en het programma van eisen van de opdrachtgever.

Bouwfysica

Genie Techni Engineering BV kan haar opdrachtgevers ondersteunen met diverse bouwfysische berekeningen, waaronder energieprestatieberekeningen (EPC), daglichtberekeningen, geluidwering- en galmberekeningen en thermisch-/hygrische berekeningen. Daarnaast beschikken wij over meetapparatuur om (installatie)geluidniveaus, ventilatiehoeveelheden, temperatuur, luchtvochtigheid en CO2 concentratie te meten. Deze worden gebruikt om de afgeronde (installatie) projecten bij oplevering te toetsen aan het bestek, maar steeds vaker ook om bestaande (school) gebouwen te toetsen op luchtkwaliteit en binnenklimaat. Gezien onze ervaring in de bouwfysica en installatietechniek kunnen wij bij klachten onze opdrachtgevers een optimaal advies geven.